2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

SENS-Line Moon en Stars vuurschaal

Binnenkort leverbaar

119,95

99,95

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: SENS-Line Moon en Stars vuurschaal

Dankzij de vuurschaal Moon & Stars van SenS-Line geniet u tijdens de zomermaanden van een warm en gezellig vuurtje in uw tuin. De vuurhaard is gemaakt van gepoedercoat metaal en is hierdoor ook geschikt om in de wintermaanden te gebruiken. Bovendien is de vuurhaard veilig gemaakt door de plaatsing van het vonkenscherm over het vuur. Het vonkenscherm voorkomt dat stukjes as en hout uit het vuur springen en hierdoor iemand verwonden of brandgaatjes in kleding maken. Verder is de vuurschaal voorzien van decoratieve uitsparingen in de vorm van sterren en maantjes. Dankzij de uitsparingen komt er voldoende zuurstof bij het vuur en kan de warmte ontsnappen. U kunt de vuurhaard eenvoudig omtoveren tot een barbecue dankzij de pook en het rooster.

Specificaties: SENS-Line Moon en Stars vuurschaal

  • Naam: Moon en Stars vuurschaal
  • PLU: 1211314
  • Merk: SENS-Line
  • Afmetingen: 74 x 55 cm (Ø x h)
  • Materiaal: Gepoedercoat staal
  • Kleur: Zwart

Recensie: SENS-Line Moon en Stars vuurschaal

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief