Seitz SK 5 serviceluik 673 x 373 mm

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Op werkdagen besteld voor 22:00 uur, volgende dag verzonden
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

Het Dometic SK 5 serviceluik is eenvoudig zelf te monteren. Het is zelfs niet nodig om te schroeven. Dit luik is geschikt voor modellen met een wanddikte tussen 23 en 36 mm. De handleiding en een sjabloon om het gat te zagen worden standaard meegeleverd. Het luik kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Als het luik horizontaal gemonteerd wordt, is het makkelijker te gebruiken als de scharnieren aan de onderzijde zitten. Het luik blijft dan uit zichzelf openhangen.

Vormgeving

Dit serviceluik is modern en zeer fraai vormgeven. Door de ronde vormen, de geïntegreerde scharnieren en het slot dat in het luik verzinkt is, past het luik perfect in de buitenwand van elke camper of caravan. Dit luik is weerbestendig en heeft een zeer mooi afgewerkte sluiting. Het slot werkt als een draaisluiting en wordt bij het afsluiten in het frame geklikt. De meerpuntsvergrendeling kan worden afgesloten met een sleutel. De deuren kunnen niet onverwachts openspringen en geforceerd openen wordt voorkomen.

Handige toegang

Het serviceluik heeft een afmeting van 673 x 373 mm. Het luik zorgt ervoor dat u eenvoudig toegang krijgt tot bergruimte in uw caravan of camper. Zo worden alle ruimtes optimaal benut.


Specificaties:

Merk Seitz
Breedte in mm 373 mm
Gewicht in kg 1,3 kg
Hoogte in mm 673 mm
Inbouwbreedte in mm 348 mm
Inbouwhoogte in mm 648 mm
Kleur frame buiten Wit
Soort Serviceluik
Wanddikte in mm 23 - 36 mm
Plaatsing serviceluik Horizontaal, Verticaal
Materiaal frame Kunststof
SKU 101288-776-4015704160246

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product