Seitz Mini Hekiplus

(13)
Op voorraad
Vanaf:

89,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Seitz Mini Hekiplus

De Mini Hekiplus van Seitz is speciaal ontworpen voor installatie in standaard dakkoepels. Door het gemakkelijk installeren krijgt u gemakkelijk meer licht en frisse lucht in uw leefomgeving.

Keuze uit vier modellen

Dakdiktes van 25 mm tot en met 42 mm en dakdiktes van 43 mm tot en met 60 mm. Ook kunt u kiezen uit permanente ventilatie of ventilatie wanneer u dat wilt. Het verschil zit in het afdichtrubber. Dit rubber zorgt bij de ene variant voor een complete afdichting bij ingeklapte toestand. Bij de variant zonder rubber heeft u ook bij ingeklapte toestand ventilatie.


Voor het verlijmen, afdichten en monteren van dit dakluik adviseren wij de Sika Sikalastomer 710 butylkit en Dekalin Dekaseal 8936 kit.

Specificaties: Seitz Mini Hekiplus

 • Naam: Mini Hekiplus
 • PLU: 1016498C
 • Merk: Seitz
 • Gatmaat: 400 x 400 mm
 • Dakdikte: Eenvoudige installatie in dakdiktes van 25 tot 60 mm.
 • Bediening: Bediening door beugel.
 • Hef- / klap- / schuifbaar: Ja, het dakluik is klapbaar.
 • Aantal standen: Opent in 3 standen:
  Volledig open
  Half open
  Slecht weer stand
 • Kleur frame binnen: Crèmewit (RAL 9001)
 • Kleur frame buiten: Crèmewit (RAL 9001)
 • Ventilatie: Permanente ventilatie
 • Inclusief: Bevestigingsmateriaal, verduistering en insectenhor
 • Exclusief: Afdichting
 • Tips: Monteer een dakluik altijd met de scharnieren in de rijrichting. Rijdt altijd met gesloten dakluiken. Monteer een spoiler voor het dakluik bij snelheden boven de 80 km p/u.
 • Uitvoering: 23 - 42 mm met rubber 25 mm - 42 mm 43 - 60 mm met rubber 43 mm - 60 mm

13 Recensies voor: Seitz Mini Hekiplus

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Prima dakluik.
  Visser, 26-03-2017
  Via de website besteld. Snelle levering, helaas bij het uitpakken bleek er in het binnenglas een scheur te zitten. Gebeld met de Wit. Een nieuwe besteld en oude opgestuurd. Ook weer snel geleverd en snelle afhandeling van kosten vervoer en teruggave al eerder betaalde dakluik. Plaatsen was eenvoudig. Goede gebruikshandleiding. Ook de meebestelde kit is uitstekend. Het was meer werk om het oude luik er uit te halen en de oude kit te verwijderen dan het nieuwe te plaatsen. Nu nog bekijken hoe het in het gebruik gaat.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Nu de tweede
  Johan, 25-03-2017
  Na het plaatsen van de eerste en gebruik hiervan, nu tijd voor een tweede. Deze was snel geleverd en het inbouwen was in een halfuurtje gedaan. Nog even afkitten en klaar is Ke.., eh Johan.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Te koud
  Johan, 28-01-2017
  Wegens het koude weer heb ik hem nog niet kunnen monteren. De eerste indruk van het materiaal is positief, het ziet er degelijk uit.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Mooi helder daklijk
  Jim Morissens, 13-12-2016
  Mooi helder dakluik en makkelijk te plaatsen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Defect
  N. Piët, 04-10-2016
  Binnendeel met hor en verduistering geleverd met afgebroken stuk. Een week geleden gemeld, maar nog geen nieuw binnenframe ontvangen.
  Dus er wordt mij gevraagd een recensie te schrijven over een levering die nog niet voltooid is. Ik hoop dat dit binnen afzienbare tijd geleverd gaat worden.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Hor + verduistering
  Marc, 24-08-2016
  Prima dakluik enkel spijtig dat de Hor + verduistering niet apart leverbaar is!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Prima dak en service
  F. van Heijzen, 11-07-2016
  Heel makkelijk zelf te monteren mbv een duidelijke beschrijving en het kit-advies van DeWitSchijndel.
  Veel licht, goed te verduisteren en een fijn hor.
  Openen en sluiten voelt aan dat het met beleid moet worden gedaan. Dus dat doen we dan ook ....;-)

  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Seitz Mini Hekiplus is een prima dakluik
  Harry de Jong, 30-06-2016
  De Seitz Mini Hekiplus is een prima (40x40) in helder glas uitgevoerd dakluik. Hierdoor heb je in de caravan een mooie lichtopbrengst. Wij hebben gekozen voor de uitvoering zonder permanente ventilatie, zodat een eventuele regenbui tijdens het rijden ook geen lekkage kan veroorzaken. Het inbouwen staat prima beschreven en is met rond 45 minuten geklaard. Het is aanbevelenswaardig de geadviseerde flexibele kit te gebruiken, maar kan ook met speciale dakluikkit-tape.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • aankoop en plaatsing mini Heki dakluik.
  L .v.d.Dungen, 14-09-2013
  ik heb enkele maanden geleden 2 heki mini dakluiken gemonteerd dit ging prima, er was meer werk om de oude te verwijderen, dan de nieuwe te plaatsen. prima product een aanrader.ook het advies en aanbeveling van de medewerker van uw afdeling was geweldig.mijn dank hier voor.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Prima raam
  Harry, 11-09-2013
  Heb dit raam gemonteerd in een mercedes 906. Afgelopen 5 weken mee op vakantie geweest zonder enig probleem. Gemonteerd met de opening naar achteren. Doordat het luik naar achteren oploopt, wordt deze door de rijwind naar beneden gedrukt. Prijs kwaliteit/ verhouding is uitstekend. Zijn er erg blij mee. Veel mogelijkheden (verduisteren en vliegenhor) voor weinig geld.

  N.b. Beoordeling in relatie tot de prijs.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief