Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Seitz Midi Heki montageset

(1)
Op voorraad
Vanaf:

19,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Seitz Midi Heki montageset

Deze montageset van Seitz/Dometic is geschikt om een Midi Heki dakluik te monteren. De sets zijn verkrijgbaar voor dakdiktes uiteenlopend van 25 tot 60 mm en wordt compleet met schroeven en klemmen geleverd.

Houd bij de aanschaf van een Midi Heki montageset rekening met de dikte van het frame van het luik maar tel daarbij ook dikte op van de eventuele aanwezigheid van bekleding of voerring. De set kan gebruikt worden voor het Midi Heki (Style) model.

Specificaties: Seitz Midi Heki montageset

 • Naam: Midi Heki montageset
 • PLU: 1017012C
 • Merk: Seitz
 • Dakdikte: Geschikt voor verschillende dakdiktes
 • Geschikt voor: Midi Heki (Style) dakluik
 • Maat: 25 - 29 mm 30 - 34 mm 35 - 42 mm 43 - 52 mm 53 - 60 mm

Recensie: Seitz Midi Heki montageset

 • Medi Heki dakluik
  Vervaeke, 28-03-2016
  Dit dakluik heb ik gemonteerd ter vervanging van een kleiner Fiamma luik dat na slechts drie jaar al gebarsten was en lekte.
  Wat een verschil in kwaliteit en afwerking!
  Voor het plaatsen moest de opening groter gemaakt en verstevigd worden. Het raam sluit mooi aan en het is meteen ook een stuk lichter in de camper.
  Ik heb ook andere aanpassingsstukken moeten bijbestellen omdat de standaard bijgeleverde niet lang genoeg waren.
  Alles werd keurig verpakt en op de afgesproken dag geleverd.
  De Wit is een 1ste KLASSE firma! Doe zo verder!!!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief