Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Seitz Heki 1 vliegenhor

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Seitz Heki 1 vliegenhor

Deze vliegenhor van Seitz is een vervangend onderdeel van het Heki 1 dakluik. Indien de originele hor beschadigd of defect is, kunt u deze eenvoudig verruilen voor een nieuw exemplaar. Het biedt namelijk bescherming tegen insecten en heeft daarbij een ventilerende functie. Dit behoudt een prettig leefklimaat in uw voertuig.


Voor het verlijmen, afdichten en monteren van deze hor adviseren wij de Sika Sikalastomer 710 butylkit en Dekalin Dekaseal 8936 kit.


Specificaties: Seitz Heki 1 vliegenhor

  • Naam: Heki 1 vliegenhor
  • PLU: 1150946
  • Merk: Seitz
  • Insectenhor: Ja
  • Afmetingen: 960 x 655 mm (l x b)
  • Geschikt voor: Seitz Heki 1 dakluik

Recensie: Seitz Heki 1 vliegenhor

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief