Sea to Summit Pocket Soaps verzorgingsmiddelen

Op voorraad

4,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Sea to Summit Pocket Soaps verzorgingsmiddelen

De Pocket Soaps verzorgingsmiddelen van Sea to Summit zijn zepen die heel goed kunnen worden meegenomen op reis, ook in het vliegtuig. De Pocket Soaps zijn namelijk droog uitgevoerd in de vorm van blaadjes. In een verpakking zitten 50 blaadjes.

Heel compact

De Pocket Soaps zijn namelijk verzorgingsmiddelen in een droge vorm. Het gaat dus niet lekken en het weegt bijna niets, slechts 15 gram. Naast het lage gewicht is het ook heel compact; de verpakking is 70 x 45 millimeter en nog geen 20 millimeter dik. Er is dus altijd wel ergens een plaats in de tas of rugzak om de Pocket Soaps mee te nemen. Let op dat u droge handen heeft wanneer u de blaadjes gaat gebruiken. Ze lossen namelijk op in water.

Ook in het vliegtuig toegestaan

De Sea to Summit Pocket Soaps zijn TSA goedgekeurd. Dat houdt in dat de zepen mogen worden meegenomen in het vliegtuig en niet in beslag zullen worden genomen.

Specificaties: Sea to Summit Pocket Soaps verzorgingsmiddelen

 • Naam: Pocket Soaps verzorgingsmiddelen
 • PLU: 1188117C
 • Merk: Sea to Summit
 • Inhoud: 50 blaadjes
 • Vorm: Droog
 • Afmeting : 70 x 45 x 18 mm (l x b x h)
 • Gewicht: ± 15 gram
 • Bijzonderheden: TSA goedgekeurd
 • Let op: Buiten bereik van kinderen houden
  Direct contact met ogen vermijden
 • Soort: Douchegel Shampoo

Recensie: Sea to Summit Pocket Soaps verzorgingsmiddelen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief