Sea to Summit HeadNet insectennet

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Sea to Summit HeadNet insectennet

Dit insectennet van Sea to Summit beschermt uw hoofd en nek effectief tegen insectenbeten. Trek het muggennet eenvoudig over je hoofd of hoed heen om beten te voorkomen. Er is gebruik gemaakt van het beste muskietengaas met 80 gaatjes per vierkante centimeter. Hierbij is er gekozen voor de kleur zwart zodat u er goed doorheen kunt blijven kijken. Het net is lang genoeg om in uw kraag te doen, of over uw kraag heen te laten vallen en kan met een koord aangetrokken worden.

Specificaties: Sea to Summit HeadNet insectennet

  • Naam: HeadNet insectennet
  • PLU: 1188125
  • Merk: Sea to Summit
  • Maasgrootte: 80 gaatjes per cm²
  • Gewicht: 30 gram
  • Inclusief: Stuffsack

Recensie: Sea to Summit HeadNet insectennet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief