Schütz Maximale Snelheid sticker

Op voorraad

3,49

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Schütz Maximale Snelheid sticker

Deze sticker heeft de aanduiding van een maximale snelheid en wordt veel gebruikt om op de achterkant van een voertuig, zoals tractor of aanhanger te plakken. Hiermee geeft u een duidelijk signaal aan voertuigen die van achteren naderen.

Specificaties: Schütz Maximale Snelheid sticker

  • Naam: Maximale Snelheid sticker
  • PLU: 1166545C
  • Merk: Schütz
  • Afmeting : 20 cm
  • Geschikt voor: Diverse maximale snelheden
  • Maximale snelheid: 100 km/u 90 km/u

Recensie: Schütz Maximale Snelheid sticker

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief