Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Schütz Lint met Nationale Vlag sticker

Op voorraad

6,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Schütz Lint met Nationale Vlag sticker

Sticker met de kleuren van de vlag van een van de Lage Landen. De hoogwaardige sticker is bestand tegen zowel de elementen van Moeder Natuur als de borstels en het waswater van de wasstraat.

Specificaties: Schütz Lint met Nationale Vlag sticker

  • Naam: Lint met Nationale Vlag sticker
  • PLU: 1167490C
  • Merk: Schütz
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende landenkleuren
  • Afmeting : 43 x 10 cm
  • Landnaam: België Nederland

Recensie: Schütz Lint met Nationale Vlag sticker

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief