Samsonite TSA cijferslot met kabel oranje

Niet op voorraad
12,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Samsonite TSA cijferslot met kabel oranje

Dit TSA slot met kabel van Samsonite is perfect voor uw tas, backpack of koffer. Het driecijferig slot beschikt over een stevige staaldraad waarmee u uw ritsen aan elkaar kunt vast zetten. Daarnaast is het slot voorzien van een TSA kenmerk, te herkennen aan het rode ruitje boven de cijfercombinatie. Wanneer dit teken op een slot staat, wil dat zeggen dat de douane het slot open kan maken met een loper en ze hem niet hoeven open te breken.

Specificaties: Samsonite TSA cijferslot met kabel oranje

  • Naam: TSA cijferslot met kabel oranje
  • PLU: 1214604
  • Merk: Samsonite
  • Kleur: Oranje
  • Gewicht: ± 0,1 kg
  • Materiaal: Staal

Recensie: Samsonite TSA cijferslot met kabel oranje

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief