Samsonite TSA cijferslot bagageband met weegschaal indigo blauw

Niet op voorraad
39,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Samsonite TSA cijferslot bagageband met weegschaal indigo blauw

Deze bagageband van Samsonite heeft 3 functies. Hij maakt je koffer niet alleen herkenbaar als hij over de bagageband komt nadat u geland bent, maar hij beveiligt uw koffer ook. De koffer is voorzien van een TSA cijferslot waardoor u de koffer veilig kan afsluiten. Het TSA kenmerk is te herkennen aan het rode ruitje op het slot. Dit wil zeggen dat enkel de douane het slot kan openen met een loper en uw slot niet hoeven te forceren tijdens een controle. Tot slot kan de riem dienen als weegschaal. Naast het cijferslot is een digitale bagageweegschaal ingebouwd die op een schaal van 3 tot 15 kilogram het gewicht van uw koffer weegt. Erg handig om te controleren of u binnen uw maximale bagage gewicht blijft.

Specificaties: Samsonite TSA cijferslot bagageband met weegschaal indigo blauw

  • Naam: TSA cijferslot bagageband met weegschaal indigo blauw
  • PLU: 1214641
  • Merk: Samsonite
  • Kleur: Indigo blauw
  • Afmeting : 182 cm
  • Inclusief: 2 alkaline batterijen

Recensie: Samsonite TSA cijferslot bagageband met weegschaal indigo blauw

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief