Samsonite CO Toilet Bottle Set

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
11,00
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Samsonite CO Toilet Bottle Set

De CO Toilet Bottle Set van Samsonite bestaat uit vier flesjes van 100 ml. Zo weet u zeker dat u niet meer dan de toegestane 100 ml vloeistof per flesje meeneemt in uw handbagage. Bovendien bespaart u ruimte en hoeft u niet te sjouwen met toiletspullen, zoals flessen shampoo en douchegel.

Specificaties: Samsonite CO Toilet Bottle Set

  • Naam: CO Toilet Bottle Set
  • PLU: 1203619
  • Merk: Samsonite
  • Inhoud: 4 x 100 ml
  • Inclusief: Handig opbergtasje

Recensie: Samsonite CO Toilet Bottle Set

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief