tot -30%

Vitane Carbon schaatsschoenen dames

Salomon Vitane Carbon schaatsschoenen dames

Op voorraad

260,00

182,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Salomon Vitane Carbon schaatsschoenen dames

De free skates van Salomon zijn bijzonder in zijn soort. Dit zijn namelijk de enige type klapschaatsen waarvan de ijzers eenvoudig en snel zijn los te klikken. Bij de free skates staan ontspannen schaatsen en het behalen van prestaties voorop.

Geïnspireerd op Scandinavische schaatsen

In Scandinavië schaatsen mensen over de bevroren meren met stevige, lange en eenvoudige geconstrueerde ijzers. Bijzonder is dat de free skates van Salomon zijn geïnspireerd op deze schaatsen. De free skates zijn ontwikkeld midden de jaren negentig en zijn in 1997 officieel geïntroduceerd.

Vitane Carbon

De Vitane Carbon heeft een speciale pasvorm die ontwikkeld is voor vrouwen. De comfortabele Salomonschaatsen bieden goede ondersteuning en maximale houvast. Het lichtgewicht carbon materiaal vergroot de stijfheid van de schaatsen en reduceert het gewicht.

Afneembaar klapmechanisme

Met de Vitane Carbon kunt u zowel op kunstijs als op natuurijs schaatsen. De schaatsen zijn namelijk aangepast in lengte en op wendbaarheid. De free skates van Salomon zijn ook bekend met de naam ‘Klûnschaats’ omdat er een extra afneembaar klapmechanisme is aangebracht. Deze zogenaamde klûnschaatsen zijn net zoals de free skates eenvoudig los te koppelen zodat men lopend verder kan. De schaatsen zijn er snel weer onder te klikken om lekker verder te kunnen schaatsen.

Handig los en vast te klikken

In combinatie met een allround ijzer zijn de Vitane Carbon comfortabele schaatsen die zorgen voor een fijne en ontspannen schaatservaring. De ijzers zijn eenvoudig los en vast te klikken zodat u probleemloos kunt wisselen tussen het ijs en andere ondergrond. Met een gerust hart kunt u de weg oversteken. Met een eenvoudige klik, schaatst u onmiddellijk weer weg.

Specificaties: Salomon Vitane Carbon schaatsschoenen dames

 • Naam: Vitane Carbon schaatsschoenen dames
 • PLU: 1133648C
 • Merk: Salomon
 • type: Klapschaats
 • Sluiting: Rits
 • Voering: Neopreen
 • Hielondersteuning: Extra smalle hiel voor dames
 • Maten: Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Bijzonderheden: De door u aangeschafte schaatsen worden door ons standaard gratis geslepen. Hierdoor zijn de schaatsen direct klaar voor gebruik.
 • Let op: Het betreft hier alleen de schaatschoenen, de ijzers zijn los te bestellen
 • Nu gratis: Nieuwe schaatsen worden gratis door ons geslepen en zijn direct klaar voor gebruik
 • Maat: EU 39 1/3 EU 40 EU 40 2/3 EU 41 1/3

Recensie: Salomon Vitane Carbon schaatsschoenen dames

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief