Safarica

Wilt u heerlijk genieten van wat de natuur te bieden heeft? Dan zijn Safarica tenten en accessoires de beste keuze. De praktische en gebruiksvriendelijke modellen in polyester of katoen/polyester bieden u veel flexibiliteit. U kunt onze tenten eenvoudig en snel opzetten en afbreken, zodat u moeiteloos van de ene mooie plek naar de andere kunt trekken. Met Safarica kiest u voor een tent met een prima afwerking, die ook nog eens zeer aantrekkelijk is geprijsd. Om uw kampeerbeleving compleet te maken, levert Safarica ook een breed scala aan handige accessoires.

Tenten voor iedere kampeerwens

Safarica tenten zijn te koop in drie verschillende series. Zo is er altijd een model dat perfect past bij uw kampeer-plannen.

Safarica Polyester Line

is uitermate geschikt voor trekkend kamperen. Door het gebruik van polyester zijn de tenten extra licht en compact. Tevens drogen tenten van polyester zeer snel.

Safarica Technical Cotton Line

is gemaakt van katoen/ polyester. Door de ademende werking van katoen is de tent condensarm wat zorgt voor een comfortabeler leefklimaat. Tenten uit deze serie zijn uitermate geschikt als basiskamp- of bijzettent.

Safarica Presto Quick Line

serie biedt zeer snel opzetbare twee- en driepersoonstenten met paraplusysteem. Lichtgewicht, vervaardigd uit polyester. Ideaal als trekkerstent voor korte verblijven.

Safarica accessoires

Naast diverse modellen avontuurlijke tenten, heeft Safarica ook een breed scala aan accessoires. Een greep uit het assortiment: slaapmatten, luchtbedden, comfortkussens, kampeerstoelen en ledlantaarns. Voor kampeerders die langere tijd op één plek blijven is er het Safaritex ademende tenttapijt. Ideaal voor tent, voortent, balkon en terras.

Nieuwsbrief