Safarica Sunscreen XL tentluifel lichtgrijs

Op voorraad

65,00

49,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Safarica Sunscreen XL tentluifel lichtgrijs

De Safarica Sunscreen XL is een universele tentluifel voor tunneltenten met een hoogte tot 200 cm. Met deze tentluifel zorgt u eenvoudig voor een handige uitbreiding van de kampeerruimte.

Makkelijk op te zetten

Deze lichtgewicht luifel is aan de voorste boogstok van de tunneltent te bevestigen. Daarna hoeft u alleen de boogstok te plaatsen en de luifel af te spannen. Dit maakt het opzetten van de tentluifel zeer eenvoudig.

Beschermd tegen zon en regen

De Sunscreen XL biedt zowel bescherming tegen zon als regen. Daardoor komt de tentluifel altijd van pas. De ingang van de tunneltent blijft bovendien beter droog en schoon. Ook kunt u de tent makkelijker ventileren, doordat u ook de ingang open kunt laten staan als het regent. Door de luifel regent het niet naar binnen. De Safarica Sunscreen XL past uitstekend op de Safarica Blackhawk 280 Deluxe tunneltent. Door bij het opzetten van de tentluifel het onderste stokdeel weg te laten, is de luifel ook uitstekend geschikt voor een tunneltent met een hoogte van 165 cm.

Specificaties: Safarica Sunscreen XL tentluifel lichtgrijs

  • Naam: Sunscreen XL tentluifel lichtgrijs
  • PLU: 1215880
  • Merk: Safarica
  • Afmetingen: 220 x 200 x 200 cm (l x b)
  • Tent of luifel ruilen: Tenten en luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de tent of luifel opgezet geweest of vertoond deze gebruikssporen? Dan zijn wij genoodzaakt minimaal de waardevermindering in rekening te brengen.

Recensie: Safarica Sunscreen XL tentluifel lichtgrijs

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief