Safarica Sunscreen tentluifel lichtgrijs

Op voorraad

39,00

29,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Safarica Sunscreen tentluifel lichtgrijs

Vergroot uw kampeergemak met de Safarica Sunscreen tentluifel. Door deze universele tentluifel aan de tunneltent te koppelen wordt de leefruimte uitgebreid.

Eenvoudig te bevestigen

Deze tentluifel bevestigt u eenvoudig aan de vooringang van de tunneltent. Daardoor creëert u een plaats die schaduw biedt als de zon schijnt en die droog blijft als het regent. De instap in de tent blijft daardoor beter droog en schoon. Ook kunt u de tent hierdoor makkelijker ventileren, zelfs tijdens een regenbui.

Universele tentluifel

Deze universele zonneluifel is geschikt voor tunneltenten tot een hoogte van 150 cm. De boogstok zorgt voor de ronde vorm. Met scheerlijnen is de tentluifel eenvoudig af te spannen.

Specificaties: Safarica Sunscreen tentluifel lichtgrijs

  • Naam: Sunscreen tentluifel lichtgrijs
  • PLU: 1215858
  • Merk: Safarica
  • Afmetingen: 160 x 150 x 150 cm cm (l x b)
  • Tent of luifel ruilen: Tenten en luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de tent of luifel opgezet geweest of vertoond deze gebruikssporen? Dan zijn wij genoodzaakt minimaal de waardevermindering in rekening te brengen.

Recensie: Safarica Sunscreen tentluifel lichtgrijs

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief