Safarica Pionier 700 partyset

Op voorraad

119,99

99,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Safarica Pionier 700 partyset

De Pionier 700 partyset van Safarica is ideaal voor een picknick. Op de lange banken en tafels is genoeg ruimte voor de scouting of jeugdgroep. Het onderstel van de banken en tafel zijn van stevig metaal en kunnen ingeklapt worden. Wanneer het onderstel uitgeklapt is kan deze vergrendeld worden. De zittingen en het tafelblad zijn van watervast verlijmd hout. Hierdoor is de Pionier 700 partyset ook geschikt voor buiten gebruik. Het onderstel van deze partyset is donkergroen.

Let op!
Voor deze partyset geldt een afwijkend verzendtarief.

Specificaties: Safarica Pionier 700 partyset

  • Naam: Pionier 700 partyset
  • PLU: 1166298
  • Merk: Safarica
  • Materiaal: Hout en staal
  • Afmetingen: Tafel: 220 x 70 x 77 cm (l x b x h)
    Banken: 220 x 25 x 47 cm (l x b x h)
  • Gewicht: ± 39 kg
  • Verzendkosten: Ja

Recensie: Safarica Pionier 700 partyset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief