ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Safarica Nimba XL campingtafel

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Safarica Nimba XL campingtafel

De Safarica Nimba XL campingtafel is een maatje groter en net iets anders dan de Nimba campingtafel van Safarica. Deze praktische opklapbare tafel heeft een lichtgewicht aluminium frame en is daardoor duurzaam en gemakkelijk mee te nemen. De kleinere Nimba campingtafel heeft een stalen frame. De Nimba XL campingtafel is compact op te klappen waardoor deze weinig ruimte inneemt. Eenmaal ingeklapt is de tafel gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat aan de zijkant van het tafelblad.

Specificaties: Safarica Nimba XL campingtafel

  • Naam: Nimba XL campingtafel
  • PLU: 1141500
  • Merk: Safarica
  • Kleur: Grijs
  • Afmetingen: 72 x 122 x 62 cm (h x b x d)
  • Afmetingen ingeklapt: 62 x 122 x 3 cm (h x b x d)
  • Draagvermogen: ± 30 kg
  • Materiaal: Aluminium
  • Gewicht: ± 4,3 kg

Recensie: Safarica Nimba XL campingtafel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief