Safarica Nekkussen

Schrijf een review

Op voorraad

7,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Safarica Nekkussen

Het nekkussen van Safarica is een comfortabel kussen om mee te nemen op reis. Het past makkelijk in uw handbagage zodat u tijdens uw vliegreis nog even lekker kunt slapen voor aankomst. Het nekkussen is ook prima te gebruiken in de auto zodat u fijn in kunt dommelen. Het kussen weegt maar 200 gram en de buitenkant is gemaakt van polyester. De vulling bestaat uit polystyreen bolletjes. Slimme aanvulling op uw vakantie uitrusting.

Specificaties: Safarica Nekkussen

  • Naam: Nekkussen
  • PLU: 1098575C
  • Merk: Safarica
  • Vulling: Polystyreen bolletjes
  • Materiaal Buitentijk: Polyester
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Gewicht: ± 200 gram
  • Kleur: Blauw Grijs Groen Roze

Recensie: Safarica Nekkussen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief