DWS Firefly haring beschermers glow in the dark

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Firefly haring beschermers glow in the dark

Zorg voor meer veiligheid als u gaat kamperen met de Safarica Firefly haring beschermers. Door de haring beschermers over de haringen te plaatsen weet u precies waar de haringen en scheerlijnen geplaatst zijn. De Firefly haring beschermers zijn per vier stuks verpakt.

Ook in het donker zichtbaar

Deze glow in the dark haring afdekkers zijn zelfs in het donker zichtbaar. Het materiaal licht op als het donker wordt, zodat u altijd verzekerd bent van meer veiligheid. U kunt zo precies zien waar de haringen en scheerlijnen bevestigd zijn om te voorkomen dat u erover struikelt.

Specificaties: DWS Firefly haring beschermers glow in the dark

  • Naam: Firefly haring beschermers glow in the dark
  • PLU: 1215596
  • Merk: DWS
  • Lengte mm: 400 mm
  • Breedte: 250 mm
  • Prijs per: 4 stuks

Recensie: DWS Firefly haring beschermers glow in the dark

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief