Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Safarica Dynamite dual action handpomp

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Safarica Dynamite dual action handpomp

Dubbelwerkende handpomp van Safarica. De handpomp pompt lucht in bijvoorbeeld luchtbed of boot als u de stang duwt of aan de stang trekt. De handpomp is ook geschikt voor het leeg laten lopen. De pomp heeft een capaciteit van 2 x 2000 cc. De handpomp is uitgevoerd met een flexibele slang en wordt geleverd met vier ventielen. U werkt dus 2x zo snel met de Dynamite handpomp van Safarica.

Specificaties: Safarica Dynamite dual action handpomp

  • Naam: Dynamite dual action handpomp
  • PLU: 1048704
  • Merk: Safarica
  • Capaciteit: 2 x 2000cc
  • Kleur: Blauw
  • Inclusief: 4 ventielen

Recensie: Safarica Dynamite dual action handpomp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief