Rubytec Saba wegwerp handwarmers

Schrijf een review

Niet op voorraad
1,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rubytec Saba wegwerp handwarmers

De Rubytec Saba wegwerp handwarmers bieden comfortabele warmte gedurende zes tot acht uur. U kunt uw handschoenen eenvoudig over de warmers dragen. Na het openen van de verpakking komen de warmers in aanraking met zuurstof en worden deze geactiveerd. Het poeder in de zakjes is brandveilig, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Hierdoor kunnen de zakjes gewoon bij het huishoudelijke afval worden weggegooid.

Specificaties: Rubytec Saba wegwerp handwarmers

  • Naam: Saba wegwerp handwarmers
  • PLU: 1212246
  • Merk: Rubytec
  • Afmeting : 9 x 5 cm (l x b)
  • Gewicht: ± 20 gram
  • Inhoud: 2 zakjes

Recensie: Rubytec Saba wegwerp handwarmers

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief