-35%

Naxos swing flashlight USB

Rubytec Naxos swing flashlight USB

Schrijf een review

Niet op voorraad

19,95

12,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rubytec Naxos swing flashlight USB

De Naxos swing flashlight komt uit de Smart Energy serie van Rubytec. Smart Energy-producten zijn milieuvriendelijk en prettig voor de portemonnee. Handig voor op reis, op de -camping, op de boot, op de fiets, in de auto of gewoon voor thuis in noodgevallen.

25 minuten licht of circa 8 minuten bellen

De zaklamp heeft 5 LED lampjes, elk met 15.000 MCD per LED. Extra toegevoegd aan de zaklamp zijn de groene en de rode lichtfilter die u voor de 5 LED lampjes kunt schuiven. Om de Naxos swing flashlight op te laden heeft u geen batterijen nodig. De zaklamp bevat een hendel, door deze rond te draaien wordt de zaklamp opgeladen. 1 minuut draaien is goed voor 25 minuten licht of circa 8 minuten bellen. U kunt uw mobiele telefoon opladen via de meegeleverde USB connector en adapters.

Specificaties: Rubytec Naxos swing flashlight USB

  • Naam: Naxos swing flashlight USB
  • PLU: 1110492
  • Merk: Rubytec
  • Kleur: Zwart
  • Lichtbron: 5 LED lampjes
  • Vermogen: 15.000 MCD per LED
  • Oplaadbaar: Ja middels hendel
  • Inclusief: USB connector en adapters

Recensie: Rubytec Naxos swing flashlight USB

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief