Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Rubytec Migrator TSA 3 Dial bagageband

Op voorraad

16,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rubytec Migrator TSA 3 Dial bagageband

De Rubytec TSA 3 Dial bagageband is een handig hulpmiddel tegen diefstal van uw bagage. De stevige band is gemaakt van polyester en de gesp is gemaakt van polypropyleen. De band wordt gesloten door middel van een driecijferig slot.

TSA goedgekeurd

Dit slot is Travel Sentry Approved en kan daardoor geopend worden door daartoe bevoegde mensen. Door te toenemende beveiliging op vliegvelden wordt steeds vaker de inhoud van uw koffer gecontroleerd. Hierdoor wordt uw koffer open gebroken op het moment dat deze op slot zit. Een TSA goedgekeurd slot kan door douaniers op een juiste manier geopend en weer gesloten worden.

Specificaties: Rubytec Migrator TSA 3 Dial bagageband

  • Naam: Migrator TSA 3 Dial bagageband
  • PLU: 1178785C
  • Merk: Rubytec
  • Afmetingen: 181 x 5 cm (h x b)
  • Materiaal: Band: polyester
    Gesp: polypropyleen
  • Gewicht: ± 131 gram
  • Kleur: Blauw Rood Zwart

Recensie: Rubytec Migrator TSA 3 Dial bagageband

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief