Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Rubytec Migrator koffergrip

Op voorraad

4,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rubytec Migrator koffergrip

Deze Rubytec Migrator koffergrip kunt u eenvoudig om het handvat van uw koffer draaien. Hierdoor tilt u het koffer makkelijker op en is het koffer herkenbaar op de bagageband. Aan de binnenkant zit een identificatievakje waarin u uw gegevens kunt invullen.

Specificaties: Rubytec Migrator koffergrip

  • Naam: Migrator koffergrip
  • PLU: 1178779C
  • Merk: Rubytec
  • Afmetingen: Koffergrip: 13 x 6 cm (l x b)
    Identificatievak: 9,2 x 5 cm (l x b)
  • Materiaal: SBR rubber
  • Gewicht: ± 17 gram
  • Kleur: Blauw Rood Zwart

Recensie: Rubytec Migrator koffergrip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief