Rossignol Temptation 84 W Xelium ski's

Schrijf een review

Op voorraad

629,95

519,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rossignol Temptation 84 W Xelium ski's

De Temptation 84 Xelium is een all mountain ski voor gevorderde dames. De ski is uitgerust met de nieuwe Air Tip technologie.

Veelzijdige mix van rocker en camber

De nieuwe technologie Air Tip van Rossignol zorgt ervoor dat er geprofiteerd kan worden van een rocker en camber profiel. De Temptation 84 ski is een ideale mix van lichtgewicht materiaal, goede wendbaarheid, snelheid en controle. Het drijfvermogen van deze ski is optimaal dankzij Air Tip. Soepel draaien en racen is waar de Temptation 84 voor is gemaakt.

Lichtgewicht en duurzaam materiaal

De kern is vervaardigd uit Paulownia hout dat sterk en lichtgewicht is. Dit materiaal zorgt voor 30% gewichtsvermindering waardoor een betere behendigheid, wendbaarheid en controle mogelijk is. De ski is opgebouwd met zogenaamd minicap sandwich. Dit wil zeggen dat de houten kern is versterkt met glasfiber voor hoge duurzaamheid.

Specificaties: Rossignol Temptation 84 W Xelium ski's

  • Naam: Temptation 84 W Xelium ski's
  • PLU: 1236115C
  • Merk: Rossignol
  • Radius: 12 meter
  • Rocker: Auto Turn Rocker
  • Materiaal kern: Paulownia wood en glasfiber
  • Binding: Xelium Saphir 110 B83
  • Lengte: 154 162 170

Recensie: Rossignol Temptation 84 W Xelium ski's

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief