Rossignol Experience 84 CA TPX ski's

Schrijf een review

Op voorraad

679,95

539,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rossignol Experience 84 CA TPX ski's

De Experience 84 CA TPX is geschikt voor de geavanceerde all mountain skiërs. Deze ski´s zijn een ideale combinatie van piste en freeride skiën waardoor de Experience 84 een echte alleskunner is.

Kern vervaardigd uit licht hout

De kern van de Experience 84 ski´s is gemaakt van paulownia hout dat 30% lichter is dan andere houtsoorten. Hierdoor zijn de ski´s gemakkelijk onder controle te houden en zijn ze eenvoudig te dragen.

Air Tip technologie

De ski´s zijn voorzien van de bekende Air Tip technologie. De rocker is langer en meer progressief waardoor een betere controle ontstaat waardoor vlotter skiën mogelijk is. Daarnaast zorgt de Air Tip technologie voor meer drijfvermogen in verse sneeuw.

Auto Turn Rocker

De Auto Turn Rocker is de meest veelzijdige rocker die Rossignol heeft. De camber biedt een goede mix van kracht, grip, wendbaarheid, snelheid en controle. Hiermee zorgt de Auto Turn Rocker voor een goede kantengrip en het insturen van de ski gaat eenvoudig. In combinatie met de Air Tip technologie ontstaat er optimale controle.

Specificaties: Rossignol Experience 84 CA TPX ski's

  • Naam: Experience 84 CA TPX ski's
  • PLU: 1236112C
  • Merk: Rossignol
  • Radius: 15 meter
  • Rocker: Auto Turn Rocker
  • Materiaal kern: Paulownia wood en carbon
  • Binding: Axium 120 TP12 B90
  • Maat: 170 178 186

Recensie: Rossignol Experience 84 CA TPX ski's

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief