Rösle Zero Smoke brikettenstarterset

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rösle Zero Smoke brikettenstarterset

De Rösle Zero Smoke brikettenstarterset is een complete set om het aanmaken van uw barbecue te vereenvoudigen. Dankzij deze handige rookvrije brikettenstarter is de barbecue snel op temperatuur en kunt u meteen aan de slag.

Makkelijk in gebruik

Deze set bestaat uit de brikettenstarter, 12 cups aanmaakpasta en een houder voor het plaatsen van de aanmaakpasta op de juiste hoogte. U vult de brikettenstarter met ongeveer 2 kg briketten. Onder de brikettenstarter plaatst u de houder en aanmaakpasta die u heeft aangemaakt. De kolen komen zo snel op temperatuur. De brikettenstarter heeft een handige handgreep en bovendien een vonkbeveiliging. Daardoor kunt u veilig met een barbecuehandschoen de brikettenstarter omkeren.


Specificaties: Rösle Zero Smoke brikettenstarterset

  • Naam: Zero Smoke brikettenstarterset
  • PLU: 1178518
  • Merk: Rösle
  • Inhoud: Brikettenstarter
    Houder voor aanmaakpasta
    12 cups aanmaakpasta

Recensie: Rösle Zero Smoke brikettenstarterset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief