Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Rösle Kruidenstrooier

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rösle Kruidenstrooier

De Rösle Kruidenstrooier maakt het eenvoudig om kruiden en specerijen te strooien. Deze design strooier heeft een deksel met drie verschillende standen: fijn, grof en gesloten. Bovendien is de kruidenstrooier weer makkelijk bij te vullen en heeft deze een capaciteit van 75 ml.

Specificaties: Rösle Kruidenstrooier

  • Naam: Kruidenstrooier
  • PLU: 1178346
  • Merk: Rösle
  • Afmeting : 11,5 x 5,5 cm (l x Ø)
  • Inhoud: 75 ml
  • Materiaal: Fles: glas met extra dikke bodem
    Dop: RVS

Recensie: Rösle Kruidenstrooier

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief