Rösle Drip Pan druipbakjes

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rösle Drip Pan druipbakjes

De Rösle Drip Pan druipbakjes maken het makkelijk om druppend vet op te vangen. Deze set van 5 aluminium opvangbakjes is geschikt voor barbecues met een doorsnede van Ø 50 cm en Ø 60 cm. Deze vetopvangbakken zijn ideaal om eenvoudig het vet te verwijderen en de barbecue beter schoon te houden. De bakken kunnen worden hergebruikt.

Specificaties: Rösle Drip Pan druipbakjes

  • Naam: Drip Pan druipbakjes
  • PLU: 1178318
  • Merk: Rösle
  • Geschikt voor: Ø 50 en Ø 60 cm barbecues
  • Materiaal: Aluminium
  • Bijzonderheden: Kunnen hergebruikt worden

Recensie: Rösle Drip Pan druipbakjes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief