Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Rösle Barbecue mand

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rösle Barbecue mand

De Rösle Barbecue mand is gemaakt van geperforeerd RVS materiaal. Daardoor wordt de warmte beter overgebracht op de inhoud van de mand. De mand heeft twee handvatten aan de zijkant waarmee deze eenvoudig met barbecuehandschoenen op te pakken is. Dit handige accessoire voor het bereiden van bijvoorbeeld groente is geschikt voor de barbecue, maar kan ook in de oven gebruikt worden.

Specificaties: Rösle Barbecue mand

  • Naam: Barbecue mand
  • PLU: 1178512
  • Merk: Rösle
  • Materiaal: RVS

Recensie: Rösle Barbecue mand

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief