Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Rösle Aanmaakpasta

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rösle Aanmaakpasta

De Rösle Aanmaakpasta maakt het makkelijk om de barbecue snel aan te maken. Deze aanmaakpasta wordt geleverd per 6 stuks en is te gebruiken bij het Rösle Zero Smoke aanmaaksysteem. Zo zijn uw kolen snel gloeiend heet en kunt u aan de slag met uw barbecue.

Specificaties: Rösle Aanmaakpasta

  • Naam: Aanmaakpasta
  • PLU: 1225951
  • Merk: Rösle
  • Prijs per: 6 stuks

Recensie: Rösle Aanmaakpasta

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief