Rollerblade Wheels pack 84mm/84A reservewieltjes met SG7 lagers

Binnenkort leverbaar
59,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rollerblade Wheels pack 84mm/84A reservewieltjes met SG7 lagers

Deze Rollerblade Wheels pack 84mm/84A reservewieltjes met SG7 lagers zijn bedoeld om de versleten wieltjes van uw Rollerblade inline skates te vervangen. Ook kunt u de wieltjes uw inline skates upgraden, bijvoorbeeld wanneer u behoefte heeft aan meer snelheid. In ieder pak zitten 8 wielen inclusief SG7 lagers.

84 mm wieltjes

Deze Rollerblade 84 mm wieltjes hebben een doorsnede van 84 mm en een hardheid van 84A. Deze Rollerblade reservewieltjes zijn uitgerust met SG7 lager voor een soepele en comfortabele rol.

Specificaties: Rollerblade Wheels pack 84mm/84A reservewieltjes met SG7 lagers

  • Naam: Wheels pack 84mm/84A reservewieltjes met SG7 lagers
  • PLU: 1235295
  • Merk: Rollerblade
  • Wielen: 8 x 84mm/84A
  • Lagers: Inclusief SG7
  • Artikelnummer: 06232900

Recensie: Rollerblade Wheels pack 84mm/84A reservewieltjes met SG7 lagers

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief