Rian Easy install vlakschotel systeem

Niet op voorraad
239,00
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rian Easy install vlakschotel systeem

Het Easy install vlakschotel systeem van Rian is geschikt voor mensen die vaak met de caravan weggaan en graag tv kijken op hun vakantiebestemming. Dit systeem is eenvoudig aan te sluiten en voorkomt irritatie bij het instellen van de schotelantenne. Deze antenne bundelt zelf het signaal in plaats van een normale schotelantenne waarbij de schotel het signaal bundelt en stuurt naar een brandpunt waar de gemonteerde LNB zit.

Draaien

Dankzij het Easy install vlakschotel systeem hebt u in drie stappen tv-beeld op de camping.Het geheim is een bevestigingsbuis met waterpas en een draaiknop. Door de schotel op de satelliet te richten en de instructies op het instelmechanisme te volgen, is het krijgen van tv-beeld erg simpel. Het schotelstatief moet op een vlakke ondergrond geplaatst worden met een helling van maximaal 20 graden.

Specificaties: Rian Easy install vlakschotel systeem

  • Naam: Easy install vlakschotel systeem
  • PLU: 1152889
  • Merk: Rian
  • LNB: Single
  • Bijzonderheden: De set wordt standaard met een normale single lnb geleverd, omdat deze overal in Europa moeiteloos werkt

Recensie: Rian Easy install vlakschotel systeem

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief