Repusel Repusel spiegelkap

Op voorraad
Vanaf:

22,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Repusel Repusel spiegelkap

Losse spiegelkap voor de Repusel Alufor of Luxmax caravan spiegels. De Luxmax uitvoering is voorzien van een antiverblindings laag, zodat u minder last heeft van de koplampen van achterliggers of de zon. Alleen geschikt voor de vervanging van spiegelkappen van een Repusel caravan spiegel.

Vlak glas vertekend niet en daardoor is de afstand en snelheid van het achteropkomend verkeer beter in te schatten.

Bol glas (ook wel 'convex' genoemd) heeft een groter gezichtsveld. Ook hebben trillingen op een spiegel met bol glas (voor het gevoel ) minder invloed. Een spiegel met bol glas maakt het minder gemakkelijk om de afstand en snelheid van achteropkomend verkeer in te schatten. Daardoor vergt bol glas enige aanpassing en gewenning.

Specificaties: Repusel Repusel spiegelkap

  • Naam: Repusel spiegelkap
  • PLU: 1098089C
  • Merk: Repusel
  • Geschikt voor: Repusel caravan spiegels
  • Prijs per: stuk
  • Soort spiegel: Alufor of Luxmax
  • Anti verblinding: Alleen bij Luxmax spiegels
  • Inclusief: Spiegel
  • Uitvoering: Alufor bol Alufor vlak Luxmax bol

Recensie: Repusel Repusel spiegelkap

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief