Repusel Repusel Davit spanband

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Repusel Repusel Davit spanband

Davit - De oplossing tegen het terugklappen van uw caravanspiegel!

Krachtzuiger met flexibele spanband. Reeds jarenlang een betrouwbare en goedkope oplossing voor spiegelproblemen!

De Davit voorkomt zeer effectief het terugklappen van de autospiegel, veroorzaakt door vrachtwagens, sterke wind e.d. Tevens onderdrukt de Davit het hinderlijk trillen van de opzetspiegel.

Deze constructie van een nieuw type krachtzuiger met een flexibele spanband vormt een betrouwbare oplossing voor spiegelproblemen. Op- en afzetten gaat razendsnel en wordt gedaan met behulp van een hevel.

Specificaties: Repusel Repusel Davit spanband

  • Naam: Repusel Davit spanband
  • PLU: 1098001
  • Merk: Repusel
  • Geschikt voor: Vlakke ondergronden
  • Prijs per: Stuk
  • Bevestiging: Krachtzuiger
  • Exclusief: Spiegels

Recensie: Repusel Repusel Davit spanband

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief