DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Repusel Dasta spiegelsteun

(2)
Op voorraad
Vanaf:

32,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Repusel Dasta spiegelsteun

Dasta - Steunarm tegen het trillen van de spiegels.

Krachtzuiger met steunarm. Reeds jarenlang een betrouwbare en goedkope oplossing voor spiegelproblemen!

De Dasta spiegelsteun onderdrukt zeer effectief het hinderlijke trillen van de caravanspiegel, dat veroorzaakt wordt door uw eigen autospiegel. Tevens voorkomt de Dasta het terugklappen van de autospiegel, veroorzaakt door vrachtwagens, sterke wind e.d.

Deze constructie van een nieuw type krachtzuiger met een sterke steunarm vormt een betrouwbare oplossing voor spiegelproblemen. Op- en afzetten gaat razendsnel en wordt gedaan met behulp van een hevel.

Specificaties: Repusel Dasta spiegelsteun

 • Naam: Dasta spiegelsteun
 • PLU: 1098163C
 • Merk: Repusel
 • Geschikt voor: Vlakke ondergronden
 • Bevestiging: Krachtzuiger
 • Exclusief: Spiegels
 • Uitvoering: Per stuk Voordeelset van 2 stuks

2 Recensies voor: Repusel Dasta spiegelsteun

 • spiegel steun
  peer, 13-07-2016
  Het trillen ligt niet aan mijn spiegel maar aan de lichte aluminium stang. Heb ook nog een stalen stang welke bijna niet trilt
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • spiegesteun
  harm, 26-05-2016
  de dasta spiegelsteunen verminderen de trillingen in ruime mate, maar trilling vrij zijn de spiegels niet.
  Prijs - kwaliteit lijkt wel goed. Bij veelvuldig gebruik is het nog afwachten.
  Gebruiksgemak is wel oké, maar de plaats waar de zuignap op de auto komt moet goed schoon zijn i.v.m. krassen. Gezien de krachten die er op komen als er bijvoorbeeld een vrachtauto voorbij rijdt plaats ik de zuignap op stevig deel van het plaatwerk.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief