2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Repusel Alufor caravanspiegels

Op voorraad
Vanaf:

94,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Repusel Alufor caravanspiegels

Het unieke montagesysteem van de Repusel Alufor caravanspiegel past op bijna elke autospiegel en is verrassend trillingsvrij. De spiegels zijn veilig, duurzaam, zeer eenvoudig te gebruiken en ze blijven perfect zitten. Daardoor is deze Alufor geschikt voor reizigers en kampeerders die alleen de allerbeste caravan spiegels willen hebben.

Men kan kiezen tussen uitvoeringen met bol of vlak glas.
Vlak glas vertekend niet waardoor de afstand en snelheid van achteropkomend verkeer beter is in te schatten.
Bol glas of convex heeft een groter gezichtsveld. Ook trillingen hebben, voor het gevoel, minder invloed. Bol glas maakt het minder eenvoudig om afstand en snelheid van achteropkomend verkeer in te schatten. Daardoor vergt bol glas enige aanpassing en gewenning.

De Repusel Alufor past op 99% van alle autospiegels. Dus ook op de nieuwe autotypes en huidige generatie zijspiegels. Schuin aflopende spiegelkappen, extreem ronde achterkant of grote spiegels zijn geen enkel probleem voor de Repusel spiegels.
Het spiegelsysteem is uitgerust met een antischuifhoes en wordt standaard geleverd met een multizuiger. Zo blijft de Alufor spiegel op moeilijke oppervlaktes zitten, zelfs als de autospiegel schuin afloopt.
Zijn de autospiegels elektrisch verstelbaar dan blijven ze nog steeds eenvoudig te verstellen. De Repusel spiegels beïnvloeden dit niet.
Als de spiegels automatisch terugslaan in de parkeerstand dan is dit geen probleem. In de spiegelranden zijn stootkussens aangebracht.

De Repusel Alufor caravanspiegels worden geleverd inclusief multizuigers. Dit is een krachtige zuignap die zorgt dat de strip muurvast op de autospiegel bevestigd wordt. Hierdoor zitten de caravanspiegels muurvast, trillen ze niet en zijn ze uitstekend bestand tegen wind en storm.
De multizuiger kan op de meest kritische plaats worden geschoven en zelfs het gebruik van meerde zuignappen is mogelijk.
De multizuiger en de antischuifhoes zorgen er beide tevens voor dat de lak niet wordt beschadigd.

Het Repusel spiegelsysteem is duurzaam en van hoge kwaliteit. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar.

Specificaties: Repusel Alufor caravanspiegels

 • Naam: Alufor caravanspiegels
 • PLU: 1098020C
 • Merk: Repusel
 • Geschikt voor: 99% van alle autospiegels
 • Materiaal: Kunststof strips met aluminium armen
 • Prijs per: Set van 2 spiegels
 • Bevestiging: Klemt om de bestaande autospiegel
 • Lengte armen: Korte armen: 33 cm
  Lange armen: 44 cm
 • Anti verblinding: Nee
 • Antislip: Ja
 • Varieteit: Bol glas met korte arm Bol glas met lange arm Vlak glas met korte arm Vlak glas met lange arm

Recensie: Repusel Alufor caravanspiegels

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief