-52%

Reimo Volkswagen T4 1996 draaiplateau

Reimo Volkswagen T4 tot 1996 draaiplateau

Schrijf een review

Op voorraad

209,90

99,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reimo Volkswagen T4 tot 1996 draaiplateau

Met het Volkswagen T4 tot 1996 draaiplateau kunnen originele Volkswagen T4 stoelen 360 graden gedraaid worden. Daardoor kunnen de voorstoelen uit de cabine van deze camperbus voor vijf personen ook in de leefruimte worden gebruikt. Alle draaiplateaus zijn TÜV-beproefd.

Monteerbaar

Het draaiplateau is monteerbaar onder de chauffeurs- en bijrijdersstoel. Dit systeem past op een T4 Transporter, Multivan en op een T4 camper uitvoering.

Specificaties: Reimo Volkswagen T4 tot 1996 draaiplateau

  • Naam: Volkswagen T4 tot 1996 draaiplateau
  • PLU: 1151157
  • Merk: Reimo
  • Geschikt voor: T4 transporter, multivan en T4 camper uitvoering

Recensie: Reimo Volkswagen T4 tot 1996 draaiplateau

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief