-31%

Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank

Reimo Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank

Niet op voorraad

130,00

89,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reimo Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank

De Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank van Reimo garandeert dat u altijd vers water bij de hand hebt als u op pad gaat. De watertank is geschikt voor hangende montage midden achter de vooras. Dit product heeft zes geïntegreerde bevestigingspunten.

Geschikt

Deze watertank is voor de Volkswagen Transporter uit de 4-serie vanaf bouwjaar 97. Installatie is niet mogelijk als uw Volkswagen over een VW-extra ventilator beschikt.

Specificaties: Reimo Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank

  • Naam: Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank
  • PLU: 1099106
  • Merk: Reimo
  • Inhoud: 75 liter
  • Afmetingen: 875 x 600 x 180 mm (l x h x b)
  • Bijzonderheden: Reinigingsopening: Ø 120 mm

Recensie: Reimo Fusion Volkswagen T4 75 liter watertank

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief