Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Reich Trend S microschakelaar

(3)
Op voorraad

15,65

14,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Trend S microschakelaar

De Trend S microschakelaar van Reich kan gebruikt worden voor de Trend S kraan van Reich. Een microschakelaar is zeer gevoelig en reageert op zeer kleine krachten.

Detecteren eindpositie

Dergelijke apparaten worden gebruikt voor het detecteren van de eindpositie van een beweging in een apparaat. Bij watervoorzieningen met een drukpomp worden microschakelaars ingezet, zodat de pomp uitgeschakeld blijft als de kraan gesloten is.

Specificaties: Reich Trend S microschakelaar

 • Naam: Trend S microschakelaar
 • PLU: 1176661
 • Merk: Reich
 • Geschikt voor: Trend S kraan van Reich

3 Recensies voor: Reich Trend S microschakelaar

 • Microschakelaar.
  groen, 18-06-2017
  Goed.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Microschakelaar Reich
  Addi, 19-09-2016
  Microschakelaar was kapot na 9 jaar gebruik van de mengkraan. Defecte onderdeel gevonden bij de Wit, op dat moment niet in voorraad, na een week kunnen bestellen. Montage volgens foto's internet, redelijk goed te doen, zelfs met de kraan gemonteerd op het blad. Werkt weer prima, goede en goedkope reparatie van de dure kraan.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Reich microschakelaaer
  Georges, 08-03-2016
  De kraan zelf was na iets meer dan twee jaar gebruik defect.
  Prijs van een nieuwe kraan viel niet mee. Uiteindelijk bij Dewit inSchijndel in hun webshop, het defecte onderdeel gevonden, dit voor een fractie van de prijs.
  Montage tamelijk eenvoudig, maar wel twee stuks besteld gezien de beperkte levensduur...
  Momenteel weer tevreden.
  Wel van een zeer snelle levering mogen genieten !
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief