Reich Style 3000 mengkraan

(2)
Op voorraad

61,90

50,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Style 3000 mengkraan

Een elegante en moderne kraan van Reich, voorzien van een inbouwhoogte van slechts 40 mm. Dus ideaal voor bijvoorbeeld een inbouw wasbak met een glazen afdekplaat.

Geschikt voor zowel dompel- als drukpompen.

Specificaties: Reich Style 3000 mengkraan

 • Naam: Style 3000 mengkraan
 • PLU: 1042194
 • Merk: Reich
 • Geschikt voor: dompel- en drukpompen
 • Maximale waterdruk: 3 bar
 • Boorgat: Ø 27 mm
 • Bladdoorvoer: 30 mm
 • Inbouwhoogte: 40 mm
 • Kleur: Chroom
 • Gewicht: 195 gram

2 Recensies voor: Reich Style 3000 mengkraan

 • Kwaliteit
  Martien Duijkers, 04-08-2017
  In de onschrijving staan messing kraan, mooi niet, de uitloop is van metaal, de rest is gewoon PLASTIC. Als je de kraan hebt gemonteerd en je wiebelt met de uitloop denk je direct breekt alles af. Speciaal deze gekocht omdat er bij stond messing maar dat is dus NIET WAAR.
  De Wit hierover proberen te bellen, meer als 20 keer geprobeert. Het schijnt te druk te zijn ivm de vakantie OF teweinig personeel aan de helpdesk.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Productinformatie klopt niet.
  Roel, 29-03-2015
  Productgegevens

  Een elegante en moderne kraan van Reich, voorzien van een inbouwhoogte van slechts 40 mm. Dus ideaal voor bijvoorbeeld een inbouw wasbak met een glazen afdekplaat.

  Het voordeel van messing ten opzichte van kunststof is dat messing sterker en robuuster is dan kunststof. Kunststof kan in verloop van tijd uitdrogen en vervolgens gaan scheuren. Messingkranen drogen echter niet uit en hebben in dat opzichte een langere levensduur.

  Geschikt voor zowel dompel- als drukpompen.

  Waar is bij mijn kraan het Messing gebleven ?
  Speciaal deze besteld omdat het een messing kraan is. (volgens de omschrijving)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief