Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Reich Reduceerstuk

Op voorraad
Vanaf:

2,25

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Reduceerstuk

Deze reduceerstukken maken het u mogelijk om waterslangen van verschillende diktes met elkaar te koppelen. Verkrijgbaar in diverse maten, de kleur kan afwijken van de foto.

Specificaties: Reich Reduceerstuk

  • Naam: Reduceerstuk
  • PLU: 1101133C
  • Merk: Reich
  • Afmetingen: Ø 10 x 8 mm
    Ø 12 x 10 mm
  • Geschikt voor: het koppelen van waterslangen met verschillende diameters
  • Prijs per: Stuk
  • Maat: Ø 10 x 8 mm Ø 12 x 10 mm

Recensie: Reich Reduceerstuk

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief