Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Reich Microschakelaar met kabel X

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Microschakelaar met kabel X

De Microschakelaar met Kabel X van Reich kan gebruikt worden voor de DeLuxe kraan van Reich. Een microschakelaar reageert op zeer kleine krachten doordat de schakelaar zeer gevoelig is.

Detecteren eindpositie

Dergelijke apparaten worden gebruikt voor het detecteren van de eindpositie van een beweging in een apparaat. Bij watervoorzieningen met een drukpomp worden microschakelaars ingezet, waardoor de pomp uitgeschakeld blijft als de kraan gesloten is.

Specificaties: Reich Microschakelaar met kabel X

  • Naam: Microschakelaar met kabel X
  • PLU: 1041567
  • Merk: Reich
  • Kleur: Zwart/wit

Recensie: Reich Microschakelaar met kabel X

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief