Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Reich Elektronische caravanweger

Op voorraad
Vanaf:

124,90

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Elektronische caravanweger

De Reich Caravan Weight Control is een elektronische weger voor bestelwagen, aanhanger, kampeerauto of caravan. De Caravan Weight Control stelt u in staat de belading van het voertuig zodanig aan te passen dat het gewicht aan alle zijden gelijk verdeeld is. Het resultaat; veiliger weggedrag, geen ongelijke slijtage meer van uw banden en geen ongelijkmatige belasting van het chassis.

U kunt waar u maar wilt, gemakkelijk en accuraat het totaalgewicht, de kogeldruk of de gewichtsverdeling voor/achter en links/rechts meten.

De Reich caravan weegschaal heeft drie meetprogramma's voor enkelassige aanhangers en caravans, dubbelassige aanhangers en caravans en kampeer- en bestelwagens.

Deze Caravan Weight Control is getest door het Nederlands Meetinstituut. De afwijking van het getoonde gewicht is altijd kleiner dan 3%.

Specificaties: Reich Elektronische caravanweger

 • Naam: Elektronische caravanweger
 • PLU: 1041277C
 • Merk: Reich
 • Functies: Meten van totaalgewicht, kogeldruk en gewichtsverdeling
 • Afwijking: Kleiner dan 3%
 • Maximale belasting: 1000 kg of 1500 kg
 • Voeding: 3 x 1.5V Alkine, type AAA
  Reich adviseert geen Duracell batterijen te gebruiken
 • Kleur: Geel en oranje
 • Exclusief: Batterijen
 • Uitvoering: 1000 kg 1500 kg

Recensie: Reich Elektronische caravanweger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief