Reich Clixon bimetaal

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Clixon bimetaal

Monteer het Reich clixon bimetaal achter de koelkast en sluit hem aan op de min (-) draad van de 12 volt ventilator. Als de temperatuur achter de koelkast boven de 50°C komt opent de clixon zich en begint de ventilator te draaien. Wanneer de temperatuur gezakt is naar 35ºC sluit de clixon zich.

Het resultaat: betere ventilatie achter de koelkast, waardoor de absorptiekoelkast op zijn best presteert.

Specificaties: Reich Clixon bimetaal

 • Naam: Clixon bimetaal
 • PLU: 1076030
 • Merk: Reich
 • Exclusief: Ventilator
 • Bijzonderheden: Kontaktweerstand van 0,05 R

2 Recensies voor: Reich Clixon bimetaal

 • clixon
  B.C.M. van Lith, 27-09-2016
  Na plaatsing geen problemen meer met mijn koelkast, alleen het monteren was wat problematisch.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Goed idee
  Ruud van Eck, 16-08-2012
  ik had op mijn vakantie in Italië problemen met de koelcapaciteit van de koelkast in de caravan. Nu heb ik een computer ventilator bij de luchtuitlaat gemonteerd maar lees op het internet dat deze vooral 's nachts storend geluid maakt. Zo'n clixon is wel een goed idee.
  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief