Reich Charisma regelbare douche

Op voorraad

28,90

23,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Charisma regelbare douche

De Charisma regelbare douche is een handig hulpmiddel op vakantie. De voeten wassen voor de tent, douchen na het zwemmen of snel even afspoelen op de boot. Het kan allemaal met deze handzame douche. Door de snelkoppeling kan de douche in een handomdraai aangesloten worden.

Extra lange doucheslang

Deze kampeerdouche heeft een langere doucheslang van 2 meter. Handig in gebruik door de extra bewegingsruimte.

Handige douche

De douchekop heeft drie ringen waterstralen bij de douchekop. Bij de douchekop zit ook een opberghaakje bevestigd zodat de douchekop veilig opgehangen kan worden. Zo valt deze tijdens het varen of rijden niet omlaag.

De Charisma regelbare douche is geschikt voor een waterverzorgingskast.

Specificaties: Reich Charisma regelbare douche

  • Naam: Charisma regelbare douche
  • PLU: 1042256
  • Merk: Reich
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zilver/wit

Recensie: Reich Charisma regelbare douche

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief