Reich Aqua-Filter

(1)
Op voorraad
Vanaf:

39,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Reich Aqua-Filter

De Aqua-Filter van Reich zorgt ervoor dat uw water altijd de kwaliteit van bronvers water heeft. De filter kan voor circa 4500 liter gebruikt worden. Dit staat ongeveer gelijk aan één seizoen. Om de waterkwaliteit te waarborgen, dient het filter na gebruik vervangen te worden. Door de vernieuwde verbinding in het watersysteem kan de filter nog eenvoudig verwisseld worden.


Deze Reich Aqua-Filter is verkrijgbaar inclusief schroefaansluiting voor een slang van 10-12 mm én in de vorm van een navulling exclusief schroefaansluiting.

Specificaties: Reich Aqua-Filter

 • Naam: Aqua-Filter
 • PLU: 1041508C
 • Merk: Reich
 • type: Verkrijgbaar inclusief én exclusief (navulling) schroefaansluiting
 • Afmetingen: ± 25 x 5,5 cm (l x Ø)
 • Schroefaansluiting: Exclusief schroefaansluiting (navulling) Inclusief schroefaansluiting

Recensie: Reich Aqua-Filter

 • slechte kwaliteit
  Tomek, 25-02-2018
  Eerste filter werkte 5 min en begon te lekken.
  Tweede filter is uit elkaar gevalen na nog geen sekunde gebruikt.
  De bovenste deksel is los gekomen van de tube.
  Zeer slechte kwaliteit van deze water filter.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief