Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Protempo Radex 4002 Achteruitrijlamp

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Protempo Radex 4002 Achteruitrijlamp

De Radex 4002 Achteruitrijlamp van Protempo is geschikt voor aanhangers, trailers en caravans. Achteruitrijlampen zijn niet verplicht, maar één of twee zijn wel toegestaan. De lampen mogen alleen branden wanneer de versnelling in de achteruit staat.
De Radex 4002 Achteruitrijlamp kan ook als werklamp gebruikt worden.

Specificaties: Protempo Radex 4002 Achteruitrijlamp

 • Naam: Radex 4002 Achteruitrijlamp
 • PLU: 1016802
 • Merk: Protempo
 • Aansluitspanning: 12 en 24 Volt
 • Afmetingen: 129 x 75 x 55 mm (b x h x d)

Recensie: Protempo Radex 4002 Achteruitrijlamp

 • Extra licht voor de achteruitrijcamera
  johan, 13-12-2016
  Het is een goedkope lamp, wat zich vertaalt in de aansluiting van de steekstekkers, die kunnen niet geisoleerd zij, anders past de lamp er niet in. Er zit ook gaan afdichting tussen unit en lampglas, dus hoe dat in de praktijk waterdicht is, moet nog blijken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief