Protempo Radex 4001 Mistlamp

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Protempo Radex 4001 Mistlamp

Het Protempo Radex 4001 Mistlicht is geschikt voor aanhangers, caravans en trailers.
Sinds 1 juli 2006 is het verplicht dat aanhangers voorzien zijn van minimaal één mistachterlicht.

Specificaties: Protempo Radex 4001 Mistlamp

  • Naam: Radex 4001 Mistlamp
  • PLU: 1016809
  • Merk: Protempo
  • Aansluitspanning: 12 en 24 Volt
  • Afmetingen: 128 x 74 x 56 mm (h x b x d)
  • Exclusief: Lamp niet inbegrepen

Recensie: Protempo Radex 4001 Mistlamp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief